L’ICAB premiat per ASCOM en matèria de compliance

Redacció.

14 de novembre de 2019.

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) ha estat premiat per l’Associació Espanyola de Compliance (ASCOM) per la seva tasca per afavorir la professionalització, la difusió i la consolidació de la funció de Compliance a Espanya des del rigor, el coneixement i el bon fer.

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona lidera el sector del Compliance dins de la societat i compta amb la millor formació per formar futurs experts en aquesta matèria

En la tercera edició dels ‘premis ASCOM’, l’ICAB ha estat premiat en la categoria institucional. Amb aquest premi, l’ICAB es consolida com a Corporació referent en l’àmbit del Compliance

També han estat premiades en aquesta edició Microsoft Ibèrica SRL (categoria Empresa), Europa Press (categoria mitjans de comunicació) Elisenda Pareja, Compliance Officer de Novartis Farmacèutica (categoria individual) Rafael Aguilera Gordillo (categoria Jove under 35) i Natalia Núñez ja Said Carlos Montes (en la categoria Certificat CESCOM).

El lliurament dels guardons tindrà lloc el proper 21 de novembre a Madrid en el marc de la celebració de la tercera edició del Dia del Compliance Officer 2019.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *