Prop de 300 persones assisteixen al II Congrés de Dret Laboral de l’ICAB

Redacció.

14 de novembre de 2019.

Prop de 300 persones assisteixen avui dijous, dia 14, i demà divendres, 15 de novembre, a la II edició del Congrés de Dret Laboral, que se celebra a la seu del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), amb l’objectiu d’analitzar les darreres novetats en aquesta matèria.

El Congrés, organitzat per la secció de Dret Laboral de l’ICAB, ha estat inaugurat per Chakir El Homrani Lesfar, conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya;  Emma Gumbert, diputada de la Junta de Govern de l’ICAB i Enrique García Echegoyen, president de la Secció de Dret Laboral del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.  

Els temes que es tracten en aquesta segona edició del Congrés són: el compliment de la LOPD en la pràctica de la prova; els drets digitals dels treballadors, com ara el dret a la intimitat i la desconnexió digital; el control del temps de treball i registre de la jornada; o la conciliació de la vida laboral i familiar.

Aquesta anàlisi serà possible gràcies a la participació com a ponents de magistrats i magistrades, advocats i advocades, inspectors i inspectores, experts i expertes jurídiques, que seran els encarregats d’intervenir en les diferents ponències previstes al programa.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *