L’ICAB aborda els drets d’autor i els delictes de falsificació en el VI Seminari ‘Art i Dret’

Redacció.

15 de novembre de 2019.

La Comissió de Relacions Internacionals del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) amb la col·laboració de l’Ordre des Avocats à la cour de Paris celebren avui divendres, 15 de novembre, el ‘VI seminari d’Art i Dret’ amb l’objectiu de tractar ‘l’art i el dret’ com una especialitat jurídica transversal i multidisciplinar i analitzar les principals novetats jurídiques que es donen en aquest àmbit; especialment pel que fa a les controvèrsies i atacs en relació als drets d’autor i interessos econòmics que tenen els galeristes, museus, artistes i tots aquells professionals que hi estan involucrats.

El vicedegà emèrit del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Eudald Vendrell ha inaugurat el VI Seminari d’Art i Dret juntament amb Basile Ader, vicedegà de l’Ordre des Avocats à la cour de Paris i Marta Insua, presidenta de la Secció de Drets de Propietat Intel·lectual i Drets d’Imatge de l’ICAB.

El Seminari, sota el lema ‘’El Dret de l’Art en 360º’ es divideix en cinc taules rodones a través de les quals s’aborden els drets d’autor; exportació, importació i restitució d’obres d’art; la circulació de l’obra d’art, la resolució de diferents controvèrsies i aspectes penals, com la falsificació, estafa i delictes contra el patrimoni i de contraban.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *