L’ICAB analitza la pràctica de la prova amb motiu del IV Congrés de Prova Judicial

Redacció.

28 de novembre de 2019.

Prop de 300 persones participen avui, 28 de novembre i demà divendres, 29 de novembre, en el IV Congrés de Prova Judicial: ‘La prova en acció. Estratègies processals’ que han organitzat conjuntament el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) i l’Associació de Probàtica i Dret Probatori (APDP).  Amb aquest Congrés es ret homenatge al professor Lluís Muñoz Sabaté.

El secretari de l’ICAB, Jesús Sánchez, juntament amb Joan Picó, president de l’Associació de Probàtica i Dret Probatori, i Vicente Pérez Daudí, director de la Càtedra UB Manuel Serra,  i el diputat de la Junta de Govern de l’ICAB Frederic Munné han presidit a taula inaugural del  Congrés.

El IV Congrés de Prova judicial té per objecte analitzar la pràctica de la prova des de la seva perspectiva dinàmica, és a dir, la seva pròpia actuació en el procés. Com qualsevol institució que té per objecte resoldre conflictes, les estratègies probatòries de les parts són vitals per aconseguir la victòria en un procés.

Per assolir aquest coneixement dinàmic, durant les Jornades participaran advocats experts litigants, magistrats i especialistes en psicologia judicial; i s’exposaran els resultats de dos assajos clínics que des de l’Associació de Probàtica i Dret Probatori (de la qual l’homenatjat, Lluís Muñoz Sabaté, és el seu president d’Honor) s’han realitzat sobre les proves personals (testifical i pericial).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *