El GAJ Barcelona busca al millor orador de l’advocacia jove

Redacció.

11 de gener de 2020

El proper dimecres 22 de gener, a les 19 hores, el Grup d’Advocats Joves de Barcelona (GAJ Barcelona) organitza una nova edició del Concurs d’Oratòria Amadeu Maristany In memoriam, en el marc dels actes de celebració de Sant Raimon de Penyafort.

El concurs pretén posar a prova els dots d’oratòria de l’advocacia jove de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, desafiant als joves advocats de Barcelona a conquistar a un jurat de primera línia, amb el seu sentit de l’humor, imaginació jurídica, enginy i retòrica.

Els concursants d’aquest any defensaran les seves tesis des de l’humor, la retòrica o la sàtira, i a més, hauran de convèncer al jurat de la credibilitat i viabilitat de les mateixes. Alguns dels temes de la present edició que pot ser que defensin els participants són, entre uns altres, tals com “El règim administratiu de l’estrella de la mort” o “Harry Potter i la digitalització del sistema judicial”.

Per a Pol Olivet, President del GAJ Barcelona, el Concurs d’Oratòria Amadeu Maristany In memoriam és “una oportunitat inigualable perquè joves advocats i estudiants de Dret defensin, demostrin i aprenguin la importància de l’oratòria en la nostra professió”.

L’aposta del GAJ Barcelona per promoure l’oratòria entre els advocats joves és tal que el millor orador d’aquest any serà premiat amb 1.200 € i una toga nova. Així mateix, el segon classificat rebrà un premi de 600 €.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *