Viviane Reding analitza a l’ICAB la revolució de la intel·ligència artificial en el sector jurídic

Redacció.

31 de gener de 2020

L’exvicepresidenta de la Comissió Europea, Viviane Reding, ha analitzat aquest matí quines conseqüències i quines sinèrgies existeixen i es poden establir entre la revolució que està experiment la intel·ligència artificial i el sector jurídic i de l’advocacia. Reding ha intervingut en una conferència de les ‘Trobades de Barcelona-Memorial Jacques Henry’ en el marc dels actes de Sant Raimon de Penyafort. La conferència ha estat organitzada pel Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) i per la Federació de Col·legis d’Advocats d’Europa (FBE).

Prèviament a la celebració de la conferència, l’exvicepresidenta de la Comissió Europea s’ha reunit amb la degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Mª Eugènia Gay, amb qui ha conversat sobre els reptes actuals i de futur del sector de l’advocacia. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *