L’ICAB obre l’accés a formació gratuïta sobre diferents àrees del dret amb motiu de COVID-19

Redacció.

27 de març de 2020.

Davant la situació d’alerta sanitària actual provocada pel COVID-19, el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) oferirà fins al pròxim 15 de maig més formació en obert i de forma gratuïta tant per a tots els seus col·legiats i col·legiades com per a tots els juristes i usuaris que vulguin consultar-la.

Amb aquesta mesura l’ICAB, liderat per la degana, Mª Eugènia Gay, i tots els membres de la Junta de Govern, especialment els diputats i diputades responsables de la Comissió de Cultura Cristina Vallejo, Yvonne Pavía i Carlos Echavarri, juntament amb la Comissió de Normativa liderada pel secretari de la Junta, Jesús Sánchez, fan una aposta per la formació jurídica per tal de no interrompre l’activitat lectiva mentre duri l’alerta sanitària.

El Col·legi oferirà debats, conferències i tallers a través de la seva plataforma digital per tal continuar amb la seva activitat formativa tot i el COVID-19. També es publicaran càpsules formatives sobre temes de rabiosa actualitat i sobre eines que puguin contribuir al teletreball i a la transformació digital per contribuir a pal·liar aquesta situació de crisi sanitària en la qual estem immersos.

Entre les càpsules formatives més vistes fins al moment, destaca la de dret civil, “Abast de la clàusula rebus sic stantibus davant els incompliments generats pel COVID-19″, per Javier Orduña, exmagistrat del Tribunal Suprem i catedràtic de Dret Civil, presentada per Cristina Vallejo, diputada de la Junta de Govern de l’ICAB, amb 2.203 visites, i la de dret de família, “Recomanacions a les situacions de custòdia compartida, similars i custòdia individual”, per Cristina Diaz-Malnero, presidenta de la Secció de Dret de Família de l’ICAB, amb 1.047 visites.

A més l’ICAB també facilita l’accés en format videostreaming a conferències celebrades i gravades al Col·legi durant els últims tres mesos i que fins ara es podien veure només previ pagament. Entre aquestes conferències cal destacar el debat sobre “La qüestió prejudicial de l’IRPH: conclusions de l’advocat general del TJUE”, la conferència sobre “La reforma del Codi Penal i la seva incidència en els accidents de trànsit” i la “Jornada formativa de Consum”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *