L’ICAB inaugura el 5è Congrés de l’Advocacia de Barcelona en format 100% online

Redacció.

29 de juny de 2020.

La degana del Col·legi de la Advocacia de Barcelona, Mª Eugènia Gay, ha inaugurat el 5è Congrés de l’Advocacia de Barcelona, un esdeveniment que s’ha convertit ja en una cita imprescindible per als advocats i advocades de la ciutat i un referent en continguts formatius i ponents de primer nivell i que en aquesta edició ofereix 45 conferències en les quals intervindran més de 175 ponents.

La degana ha posat de relleu que el programa ofereix aquest 5è Congrés és el resultat de la feina que duen a terme les seccions i comissions de l’ICAB, motor de la formació i pedra angular de la corporació. S’ha deixat palès l’agraïment especial als companys i les companyes de les seccions i les comissions, que treballen de manera incansable i desinteressada, aportant un valor extraordinari en la formació, la transversalitat i la pluralitat de la institució i transmetre’ls  el màxim respecte i reconeixement per la tasca que desenvolupen. En aquest sentit, s’ha destacat que per a la Junta de Govern de l’ICAB preservar i respectar la lliure elecció dels temes i dels ponents proposats per les seccions i lescomissions, elegides democràticament per l’advocacia de Barcelona i no interferir ni vetar la seva decisió és la millor manera d’expressar la defensa dels valors de respecte, la convivència, la pau social i la llibertat, per garantir i mantenir intacte l’essència de la institució, on tota la ciutadania hi té cabuda.

La conferència inaugural del Congrés ha tractat sobre “El sector turístic hoteler en temps de crisi: L’arbitratge fast track com a possible solució?”, que ha estat presentada per la degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Mª Eugènia Gay, moderada per Pedro del Rosal, periodista jurídic de Wolters Kluwer per a Cinco Días i El País i Jesús M. Sánchez García, secretari de la Junta de Govern de l’ICAB, i en la qual han participat com a ponents Juli de Miquel, president del TAB; Roger Pallarols Taylor, president del Gremi de Restauració de Barcelona; Mercè Pigem i Palmés, vocal del Tribunal Arbitral de Barcelona i Jordi Sánchez Sánchez-Crespo, advocat. Durant la mateixa s’ha posat de manifest la necessitat de buscar solucions alternatives de resolució de conflictes en previsió de l’allau de demandes judicials de tota mena -donada la transversalitat en termes jurídics de la incidència de la COVID-19, a la qual s’haurà d’enfrontar l’Administració de Justícia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *