Albert Jané, nou President de l’Advocacia Jove de Barcelona

Redacció.

28 de juliol de 2020.

El Grup de l’Advocacia Jove de Barcelona (GAJ Barcelona) ha proclamat el nomenament d’un nou comitè executiu, liderat per Albert Jané, encarregat de la defensa dels drets i interessos dels més de 6.000 advocats/des joves de Barcelona.

El GAJ Barcelona ha procedit a una renovació de tots els càrrecs que conformen el Comitè Executiu de l’agrupació. Jané ha volgut albergar totes les sensibilitats existents en l’advocacia jove barcelonina amb una composició el més transversal possible.

El nou comitè executiu està format per nou dones i set homes, de manera que es pretén que sigui un fidel reflex de la professió en la lluita pels drets de l’advocacia jove.

Els membres que acompanyaran Albert Jané, durant els propers anys al capdavant de l’advocacia jove de Barcelona, són: Carmen Del Castillo Vericat, Alexander Salvador Cerqueda, Lorena Ortiz Cabanas, Asier Abad Mínguez, Paz Vallés Creixell, Pere Vidal López, Estefania Puig Garcia, Patricia Rodriguez Veazey, Mariona Argilés Playà, Irene Siurana Sieiro, Nil López Palahí, Beatriz Carando Vicente, Pol Fontquerni Ayensa, Eugènia Anoro Urréjola i Raül Calderero Márquez.

Per a Albert Jané, nou president de l’GAJ Barcelona, ​​”la composició d’aquest nou comitè executiu és un fidel reflex del nostre principal objectiu en els propers dos anys de mandat; representar els nous vents de canvi en l’advocacia, liderant la que serà una nova advocacia jove dinàmica, solidària, ambiciosa, independent, i, en especial, més conscient de la seva capacitat i llibertat d’actuació”.

Una advocacia jove de Barcelona de futur

El nou Comitè Executiu de l’GAJ Barcelona pretén apostar per l’emprenedoria en  l’advocacia, tant en el marc de l’exercici tradicional de la mateixa com en el marc del LegalTech, per a una transformació de la professió que permeti encaixar-la en la societat de el futur. En aquest sentit, Jané exposa: “Com a representants de la nova generació d’advocats i advocades, treballarem insistentment per oferir propostes transgressores que permetin obrir la ment de tots els col·legiats de l’ICAB”.

Així mateix, el nou president de l’GAJ Barcelona redoblarà la seva aposta per la formació. “Aprofitant la conjuntura excepcional que estem vivint, volem seguir oferint una formació de qualitat per a l’advocacia jove. No obstant això, d’ara endavant, volem anar encara més lluny, oferint una formació que vagi més enllà del Dret, reflectint la diversitat de l’exercici de l’advocacia i els coneixements multidisciplinaris per al seu correcte exercici”.

Finalment, Albert Jané ha apuntat que la nova direcció de l’advocacia jove de Barcelona serà “implacables en la lluita contra la precarietat laboral en l’exercici de la professió, que afecta especialment els advocats més joves”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *