Neix el I Premi Extraordinari Futurs Advocats i Advocades de Barcelona

Redacció.

4 de desembre de 2020.

L’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), el Grup de l’Advocacia Jove de Barcelona (GAJ Barcelona), i Alter Mútua dels Advocats presenten la primera edició del Premi Extraordinari Futurs Advocats i Advocades de Barcelona.

Aquest premi vol recompensar l’esforç, la vocació i l’excel·lència dels i les estudiants de Dret en el seu camí per accedir a l’advocacia, tot donant a conèixer als estudiants del Màster d’Accés a l’Advocacia els serveis de les institucions vinculades a la professió, com són l’ICAB, el GAJ de Barcelona i Alter Mútua, com a mutualitat de previsió social dels advocats i advocades.

En aquesta primera edició han participat estudiants de la promoció 2018-2019 que han cursat el Màster d’Accés a l’Advocacia a les facultats de Dret de la Universitat de Barcelona, la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat Abat Oliba i Esade.

Els premis inclouen els drets de col·legiació i un any de quotes a l’ICAB, l’alta com a mutualista a Alter Mútua i una dotació econòmica. S’atorgaran sis premis distribuïts en les categories següents:

  • Quatre premis a l’estudiant amb el millor treball final de màster, en les especialitats de dret penal, civil-mercantil, laboral i administratiu.
  • Un premi a l’estudiant amb millor qualificació d’accés a la professió d’advocat (70% examen d’advocacia + 30% màster d’advocacia).
  • Un premi a la millor carrera acadèmica.

El jurat està format per Mª Eugènia Gay, degana de l’ICAB, Albert Jané, president del GAJ Barcelona, José-Fèlix Alonso-Cuevillas, president d’Alter Mútua, Alexander Salvador, vicepresident del GAJ Barcelona, i els presidents de les seccions de l’ICAB, Miguel Capuz, de Dret Penal, Miquel Serra, de Dret Civil, Lluís Esquerra, de Dret Mercantil, i Enrique García Echegoyen, de Dret Laboral.

Els finalistes i guanyadors dels premis s’anunciaran en un acte que tindrà lloc el dilluns 14 de desembre, que se celebrarà de forma telemàtica en compliment de les mesures sanitàries decretades arran de la COVID-19.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *