Estela Martín, pren possessió com a consellera del Consell de l’Advocacia Catalana

Redacció.

21 de desembre de 2020.

La nova degana del Col·legi de l’Advocacia de Tarragona, Estela Martín, ha pres possessió avui com a nova consellera del Consell de l’Advocacia Catalana. Martín relleva en el càrrec al degà sortint, Manel Albiac, que ha format part durant els darrers vuit anys del Consell representatiu dels catorze Col·legis d’Advocats de Catalunya. Estela Martín és la primera dona en ocupar el càrrec de degana del Col·legi de l’Advocacia de Tarragona en els 175 anys d’història de la institució. Amb ella són ja sis les dones deganes que actualment formen part del Consell, un pas més  envers la paritat. 

Estela Martín és la nova degana del Col·legi de l’Advocacia de Tarragona, després de resultar escollida en les eleccions celebrades al Col·legi de Tarragona el dia 25 de novembre. Martín relleva el degà sortint, Manel Albiac, que durant els darrers vuit anys ha format part del  Consell de l’Advocacia Catalana. La nova degana de Tarragona ha pres possessió com a consellera en el decurs del plenari celebrat avui pels degans dels catorze Col·legis d’Advocats de Catalunya a Barcelona, durant el qual la presidenta, Mª Eugènia Gay, li ha imposat la Medalla del Consell de l’Advocacia Catalana.

Nascuda a Tarragona, l’any 1975, Martín es va llicenciar en Dret per la Universitat Oberta de Catalunya l’any 2007. Especialitzada en Dret Laboral i de la Seguretat Social, exerceix com advocada i mediadora amb despatx propi a Salou. Presta els serveis de Torn d’Ofici i Assistència al Detingut des de fa 10 anys i també imparteix classes de Dret Laboral al màster d’accés a l’advocacia de la Universitat Rovira i Virgili.

Des d’aquest dilluns la nova degana de Tarragona és també consellera del Consell de l’Advocacia Catalana, l’òrgan representatiu dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya, que té adherits els de les Illes Balears, Perpinyà i Andorra, i que aplega més de 40.000 col·legiats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *