El Consell de Ministres aprova traspassar 6,4 milions d’euros a Catalunya per la posada en marxa d’òrgans judicials

Redacció.

22 de desembre de 2020.

El Consell de Ministres ha aprovat avui un Reial decret (RD), a proposta dels ministeris de Política Territorial i Funció Pública i el de Justícia, pel qual es traspassen 6,4 milions d’euros a la Generalitat de Catalunya per la posada en marxa d’òrgans judicials, segons estableix el RD 966/1990, de 20 de juliol, sobre traspàs de funcions de l’Administració de l’Estat a la Generalitat de Catalunya en matèria de provisió de mitjans materials i econòmics per al funcionament de l’Administració de Justícia.

L’acord d’ampliació dels mitjans traspassats a la Generalitat de Catalunya va ser subscrit després de la signatura de la ministra de Política Territorial i Funció Pública, Carolina Darias, i la consellera de la Presidència de la Generalitat, Meritxell Budó, el passat 14 de desembre.

El RD aprovat, pel qual es traspassen els 6,4 milions, és com a conseqüència de la creació i entrada en funcionament de 10 nous jutjats i la Secció d’Apel·lació Penal en la Sala civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (Barcelona).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *