Nova Talent busca als 10 joves més brillants del sector legal que lideraran el demà

Redacció.

10 de gener de 2020.

Nova Talent ha anunciat el llançament a Espanya d’una nova iniciativa que pretén identificar als joves més brillants, aquells cridats a liderar el futur del nostre país. Es tracta de ‘The Nova 111 List’, una llista que estarà formada pels 10 millors talents d’11 sectors considerats claus per a l’economia. La companyia ha triat Espanya per a arrencar el projecte, que serà replicat pròximament en altres països europeus.

Els 10 perfils que busca ‘The Nova 111 List’ són joves d’entre 25 i 35 anys amb una destacada trajectòria professional en el sector legal, que han aconseguit èxits rellevants, que compten amb experiència internacional i amb una clara vocació de lideratge.

Nova Talent

Els joves més brillants d’11 sectors

Addicionalment, a més del sector legal, els restants 10 sectors triats són: Tecnologia; Salut i Ciències de la Vida; Política i Sector Públic; Consultoria Estratègica; Emprenedoria i Startups; Finances, i Inversió; Enginyeria i Energia; Impacte Social; Telecomunicacions i Mitjans; i Retail, Vendes i Màrqueting. Una empresa líder de cadascun d’aquests sectors actuarà com a referent de la llista i s’implicarà en el procés de selecció dels guanyadors. Entre les triades trobem a Novartis en Salut, Ashoka en Impacte Social, o Job and Talent en Tecnologia, entre altres.

“Enfront d’altres llistes com la Forbes 30 Under 30, ens diferenciem en tres aspectes: (i) Transparència, amb un procés de selecció científic amb criteris clars; (ii) Diversitat, incloent 11 verticals i permetent a qualsevol nominar; i (iii) Proposta de Valor, amb uns premis per als guanyadors que van més enllà del reconeixement i inclouen oportunitats de networking i desenvolupament. El nostre objectiu és no deixar fora a ningú que mereixi ser seleccionat, donant a qualsevol candidat l’oportunitat de presentar-se. Qualsevol (un membre de Nova, un directiu o una mare orgullosa) pot nominar a una persona que consideri que disposa de les qualitats suficients per a formar part de la llista. L’objectiu és que tots ens impliquem en aquest esforç col·lectiu de trobar i empoderar al millor talent del país”, explica Ramón Rodrigáñez, cofundador i COO de Nova Talent.

Termini per a nominacions

El termini per a aplicar o nominar a ‘The Nova 111 List’ estarà obert fins al 20 de gener, rebent en tot just uns dies més de 300 candidatures. En un primer moment, l’equip de Nova Talent, mitjançant un procés que ha estat desenvolupat i testat durant més de 20 anys, seleccionarà als 20 finalistes de cada vertical. Finalment, un jurat format per 11 experts d’indústria de la xarxa Nova i 11 representants de les companyies referents del seu sector serà l’encarregat de seleccionar als 111 guardonats.

Tots ells rebran el seu reconeixement públic en una gala de lliurament de premis que tindrà lloc en la primavera de 2021 a Madrid, en la qual podran fer networking i entrar en contacte directe amb directius de les empreses de referència dels seus respectius sectors. A més, els 111 guanyadors entraran directament a formar part de la comunitat global de Nova, present en més de 70 països i els membres dels quals pertanyen al top 3% de cada sector, i seran connectats amb un mentor, un coach i oportunitats de networking que els ajudin a maximitzar l’impacte de la seva carrera professional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *