L’ICAB prepara el llançament del ‘I Congrés sobre el principi de transparència en la contractació predisposada’

Redacció.

21 de gener de 2021.

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), juntament amb altres col·legis professionals, organitza el ‘I Congrés sobre el principi de transparència en la contractació predisposada i la seva projecció com a valor transversal en la societat’.

L’objectiu d’aquest esdeveniment, que se celebrarà els 18 i 19 de febrer de forma telemàtica, és abordar la implementació dels nous valors cridats a canalitzar i millorar la qualitat de l’Estat social i democràtic de Dret al segle XXI. La transparència és, a més d’una qualitat que està integrada plenament a l’Agenda de la Unió Europea per a contribuir a la protecció social dels consumidors i consumidores, un aspecte  a tenir en compte en l’actual context generat com a conseqüència de la pandèmia, per tal de poder dur a terme, amb èxit, les reformes estructurals necessàries perquè la “recuperació” econòmica sigui una realitat propera i consolidada.

El ‘I Congrés sobre el principi de transparència en la contractació predisposada i la seva projecció com a valor transversal en la societat’ serà inaugurat el dijous 18 de febrer, a les 9h, per la degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Mª Eugènia Gay, la presidenta del Consejo General de la Abogacía Española, Victoria Ortega; i pel ministre d’Inclusio, Seguretat Social i Migracions del Govern, José Luis Escrivá

El Congrés compte amb la direcció magistral del professor Javier Orduña Moreno, màxima autoritat acadèmica en la matèria, i les intervencions de més de vuitanta ponents que participaran, en dues jornades, en les 12 taules en què es divideix el Congrés i en les quals s’abordarà la “interpretació extensiva” d’aquest gran valor, en tots i cadascun dels seus principals àmbits d’aplicació: jurídic, econòmic, tecnològic, polític i social. 

Per part del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, cal destacar la participació de secretari de la Junta i president de la Comissió de Normativa, Jesús Sánchez, del vicedegà Joaquim de Miquel, així com dels diputats Frederic Munné, Cristina Vallejo, Yvonne Pavía, Susana Ferrer, Rodolfo Tesone i del degà emèrit Eugeni Gay.

En el congrés es podran seguir les aportacions de figures destacades dins l’advocacia i la judicatura.

El ministre de justícia, Juan Carlos Campo, serà l’encarregat de clausurar el Congrés, el divendres, 19 de febrer, a les 19:30h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *