Eulàlia Barros, pren possessió com a consellera del Consell de l’Advocacia Catalana

Redacció.

25 de gener de 2021.

La nova degana del Col·legi de l’Advocacia de Sabadell, Eulàlia Barros, ha pres possessió com a nova consellera del Consell de l’Advocacia Catalana en un acte que per primer cop i a conseqüència de la pandèmia, s’ha celebrat de forma telemàtica. Barros relleva en el càrrec al degà sortint, Manolo Hernández, que ha format part durant els darrers quatre anys del Consell representatiu dels catorze Col·legis d’Advocats de Catalunya. Es tracta de la primera dona que ocupa el càrrec de degana en la història del Col·legi de l’Advocacia de Sabadell. Amb ella són ja set les dones deganes que actualment formen part del Consell, assolint d’aquesta manera la paritat.

EULÀLIA BARROS

Eulàlia Barros és la nova degana del Col·legi de l’Advocacia de Sabadell, després de resultar escollida en les eleccions convocades per la renovació parcial de la Junta de Govern del Col·legi de Sabadell el passat 17 de desembre. La nova degana ha pres possessió com a consellera en el decurs del plenari celebrat avui pels degans dels catorze Col·legis d’Advocats de Catalunya, un acte que per primer cop s’ha dut a terme de forma íntegrament telemàtica a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19.

Nascuda a Sabadell, l’any 1968, Barros es va llicenciar en Dret per la Universitat de Barcelona l’any 1991. Exerceix com advocada des del seu propi bufet, amb seu a Ripollet, des de fa 27 anys, els mateixos que presta els serveis de Torn d’Ofici i Assistència al Detingut. També és professora del Mòdul de Deontologia del Màster d’accés a l’Advocacia de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Des d’aquest dilluns la nova degana de Sabadell és també consellera del Consell de l’Advocacia Catalana, l’òrgan representatiu dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya, que té adherits els de les Illes Balears, Perpinyà i Andorra, i que aplega més de 40.000 col·legiats. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *