David Casellas, pren possessió com a conseller del Consell de l’Advocacia Catalana

Redacció.

El nou degà del Col·legi de l’Advocacia de Manresa, David Casellas, ha pres possessió avui com a nou conseller del Consell de l’Advocacia Catalana. Casellas relleva en el càrrec al degà sortint, Abel Pié, que ha format part durant els darrers dotze anys del Consell representatiu dels catorze Col·legis d’Advocats de Catalunya.

David Casellas és el nou degà del Col·legi d’Advocats de Manresa des del passat 29 de gener i avui ha pres possessió del càrrec de conseller de l’Advocacia Catalana, en el decurs del plenari celebrat pels degans i deganes dels catorze Col·legis de l’Advocacia de Catalunya a Barcelona, un acte durant el qual la presidenta, Mª Eugènia Gay, li ha imposat la Medalla del Consell de l’Advocacia Catalana.

David Casellas

Sobre David Casellas

Nascut a Manresa, l’any 1969, Casellas es va llicenciar en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 1992. Exerceix com advocat des del seu propi despatx, amb seu a Manresa, des de fa 24 anys. Especialitzat en responsabilitat civil, drets dels consumidors i dret de la circulació, forma part de la Junta Arbitral de Consum de Catalunya, i també presta els serveis de Torn d’Ofici i Assistència al Detingut en els àmbits civil, administratiu, laboral i assistència a víctimes de violència de gènere.

Casellas forma part de la junta de govern de l’ICA Manresa des de l’any 2015 com a diputat responsable de les Comissions de Normativa i Drets Humans. És també membre de les Comissions homònimes del Consell de l’Advocacia Catalana i de la Subcomissió de Competència i Defensa dels Consumidors del Consejo General de la Abogacía Española (CGAE). 

Des d’aquest dilluns el nou degà de Manresa  és també conseller del Consell de l’Advocacia Catalana, l’òrgan representatiu dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya, que té adherits els de les Illes Balears, Perpinyà i Andorra, i que aplega més de 40.000 col·legiats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *