Magnum Capital integra ISDE en el seu grup educatiu Digital Talent

Redacció.

Avui s’ha completat la incorporació d’ISDE (Institut Superior de Dret i Economia) a Digital Talent, grup promogut per ISDI i Magnum Capital, que té com a objectiu consolidar un líder educatiu mundial de l’era digital.

Amb aquesta operació, es consolida el nucli de Digital Talent, un líder grup educatiu per l’era digital, iniciat al juliol amb ISDI (l’escola líder en negoci digital), al que el passat novembre es va afegir Skylab Coders (millor bootcamp al món el 2021), i ara ISDE.

ISDE

Per a Juan José Sánchez Puig, CEO d’ISDE, “ISDE complint amb un dels seus objectius fundacionals, està profundament orgullós de la seva integració amb ISDI al Grup Digital Talent que, a l’igual que nosaltres, sempre ha apostat per l’excel·lència acadèmica. Aquesta operació revolucionarà definitivament l’oferta formativa més exigent a nivell nacional i internacional. Els efectes immediats d’aquest transcendent acord es concreten en la presentació de dos programes conjunts ISDE-ISDI en Grau i Postgrau; que combinen una rotunda i transformadora oferta de formació jurídica empresarial en un entorn digital universal, capaç d’atendre i satisfer als més alts reptes plantejats pels mercats mundials”.

Per la seva part, Javier Rodríguez Zapatero, President de Digital Talent, defensa que “Aquesta operació dota d’evidents sinèrgies al grup Digital Talent i ens permet seguir avançant en l’evolució de l’educació a l’era digital. Una de les primeres accions conjuntes del grup és el llançament d’una doble titulació inèdita a Espanya: Grau en Dret per ISDE i Digital Master in Business Administration per ISDI. Aquesta nova proposta acadèmica combina la millor formació pràctica jurídica amb tot el coneixement del negoci en l’entorn digital, i proporciona una acreditació europea de grau i una americana de màster. D’altres projectes conjunts del grup són un nou màster conjunt ISDE-ISDI a LegalTech, i el llançament de la nostra nova acceleradora de startups en l’entorn de LegalTech”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *