Mª Eugènia Gay es presentarà a la reelecció a Degana de l’ICAB

Redacció.

Mª Eugènia Gay es presentarà a la reelecció al Deganat de l’I·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona. L’advocada, qui ha exercit el càrrec des de 2017 fins aquest mes d’abril, ha fet públic avui un video a través de les seves xarxes socials presentant la seva pre-candidatura a les eleccions d’aquest juny.

Una equip amb experiència i noves cares

Mª Eugènia Gay estarà acompanyada de Jesús Sánchez García (Candidat a Vicedegà) i Joaquim de Miquel Sagnier (Candidat a Secretari). Així mateix, estarà, també, acompanyada dels seguents candidats a diputat: Montse Pintó Sala, Miquel Queralt Cap, Frederic Munné Catarina, Rosa Isabel Peña Sastre, Yvonne Pavía Lalauze, Ramón Ángel Casanova Burgués, Carles García Roqueta, Núria Flaquer Molinas, Susana Ferrer Delgadillo, Mª Carmen Valenzuela Hidalgo, Mireia Ramon Rona, Paz Vallés Creixell i Albert Carles Subirats.

Mª Eugenia Gay

Mª Eugènia Gay proposarà un nou programa més ambiciós, valent i decidit

Així mateix, ha fet circulat entre els seus contactes una carta -a la qual El Jurista ha tingut accés-, en la qual ha defensat la seva gestió i ha proposat renovar la confiança de l’advocacia de Barcelona per tal de portar a terme un “programa encara més ambiciós, valent i decidit, que ofereixi a l’advocacia el protagonisme que es mereix i necessita”.

A tot això, Gay ha exposat que “ara se’ns ha fet palès la necessitat de continuar reforçant una Institució que requereix compromís, unitat i fermesa per afrontar la realitat actual de l’Advocacia, donant continuïtat a un projecte que va néixer amb vocació de futur i de millora contínua”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *