L’ICAB acull els dies 25 i 26 de novembre el VIè Congrés sobre els Drets dels Animals

Redacció.

La Comissió de Protecció dels Drets dels Animals (“CPDA“) de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (“ICAB“) organitza el VIè Congrés sobre els Drets dels Animals, sota el lema “La revolució legal i social per als drets dels animals: consolidació del canvi de paradigma”El Congrés se celebrarà els pròxims 25 i 26 de novembre en format blended.

L’objectiu del VI Congrés és analitzar la revolució legal i social que suposa per als Drets dels Animals els darrers canvis legislatius que s’han produït en aquesta matèria, com la reforma del Codi Civil Català, la “descosificació” dels animals en l’àmbit de les lleis d’àmbit estatal o l’antprojecte que acaba de presentar el Govern per aprovar, per primera vegada a Espanya, una Llei General de Protecció Estatal d’aplicació a tot l’Estat.

En el marc del Congrés també s’abordaran, entre altres temes ”Els Drets dels Animals en l’àmbit de les catàstrofes naturals i altres situacions d’emergència”; ”Els Drets dels Animals en l’àmbit dels delictes de violència domèstica i altres branques del Dret: Civil (Arrendaments, Família i Successions) i Dret Laboral; Els Drets dels Animals en l’àmbit del Dret Sanitari: avantatges i inconvenients del seu ús en teràpies psicològiques i d’acompanyament”.

Premis

La CPDA lliurarà el divendres 26 de novembre, en el marc del VIè Congrés sobre els Drets dels Animals, els premis de la Comissió PDA a persones i entitats que s’han distingit per la seva especial dedicació i atenció en defensa dels drets animals. En aquest sentit, el jurat ha decidit atorgar-los a:

  • Pilar Eyre, escriptora i periodista, en reconeixement a la seva acreditada i extensa trajectòria en la reivindicació pública i mediàtica de la defensa i protecció dels Drets dels Animals.
  • A la Fundació Santuari GAIA, per la seva lluita incansable en defensa del benestar animal i per la seva abnegada dedicació a la cura d’animals, així com en reconeixement a la seva acreditada i extensa trajectòria en la defensa i protecció dels Drets dels Animals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *