Frederic Munné, nou president del Tribunal Arbitral de Barcelona

Redacció.

El Tribunal Arbitral de Barcelona (TAB) inicia una nova etapa sota la presidència de Frederic Munné. L’advocat i àrbitre barceloní encapçala la junta directiva que pren el relleu de l’òrgan rector presidit des de l’abril del 2018 per Juli de Miquel, que clou una profitosa etapa al capdavant de l’entitat. Les vicepresidències del TAB en aquest nou mandat recauran en Antoni Fitó i Baucells (vicepresident de la Cambra de Comerç de Barcelona) i en el notari Antoni Bosch Carrera. El registrador Luis Fernández del Pozo en serà el seu secretari i la nova junta directiva es completa amb l’advocada Cristina Vallejo i Ros i l’advocat Joan Martínez i García.

Frederic Munné i Catarina (Barcelona, 1966) és advocat, doctor en Dret i àrbitre i ja formava part de la junta directiva del TAB com a vocal. El també membre de la junta de govern de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) presidirà el TAB amb la voluntat de reforçar-ne la seva condició de referent internacional, potenciar-ne encara més la transparència i el bon govern i amplificar la cultura de la resolució de conflictes alternativa als procediments judicials.

Munné ha declarat que “afronto aquesta responsabilitat des de la passió per l’arbitratge i el convenciment que, ara més que mai, la societat requereix que l’arbitratge faciliti la gestió de conflictes d’una manera àgil, eficient i econòmica”. El nou president del Tribunal ha agraït “la destacada i exemplar tasca” de Juli de Miquel al capdavant de la institució, així com “la confiança dels membres de la nova junta directiva i de les institucions associades al TAB”. El jurista ha recalcat que “a conseqüència de les crisis que colpegen la nostra societat, la tasca arbitral ha d’ajudar decisivament a reduir la congestió judicial en pro dels drets i el benestar de la ciutadania”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *