L’ICAB promou l’elaboració d’un pla estratègic en els despatxos per potenciar-ne la seva internacionalització

Redacció.

El Servei d’Ocupació i Orientació Professional (SOOP-Advocacia-Emprenedora) i el Departament d’Internacionalització de l’ICAB han organitzat per demà 10 de juny, a les 10h, la jornada “Internacionalització de despatxos, ajuts i com fer-ho”.

Aquesta acció formativa capdavantera permetrà a l’advocacia aprendre com fer un pla de màrqueting internacional i abordar la viabilitat i la millor forma de projectar els despatxos en mercats exteriors tot evitant riscos.

A través d’aquesta formació també s’analitzaran les “hard & soft skills” , es promourà el networking entre les persones participants, i es donaran a conèixer ajuts i programes desenvolupats per ACCIÓ, l’agència per la competitivitat de l’empresa, de la Generalitat de Catalunya.

La jornada serà impartida per Patricia Aznar, advocada i consultora Internacional i coach, i per Cristina Serradell, directora de la Unitat de Negoci Internacional d’ACCIÓ (Generalitat).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *