Albert Sierra Vicens, escollit nou degà del Col·legi de l’Advocacia de Girona

Redacció.

L’advocat Albert Sierra Vicens serà el nou degà del Col·legi de l’Advocacia de Girona (ICAG) després que s’hagi imposat amb un total de 198 punts en les eleccions celebrades ahir. Sierra substituirà al front de la corporació a Carles McCragh, que no es presentava a la reelecció. L’altra aspirant a degana, Anna Pagès Cadena, ha obtingut 84,5 punts.

Albert Sierra

El nou degà encapçalarà la Junta de Govern del Col·legi de l’Advocacia de Girona durant els propers quatre anys que, amb els candidats electes a la renovació parcial de càrrecs que ha tingut lloc aquest mes de juny i que ja han estat proclamats i els diputats que no eren objecte de renovació, queda constituïda de la següent forma:

Degà Sr. Albert Sierra

Diputada 1a Sra. Marta Araus

Diputat 2on Sr. Francesc Rebled

Diputada 3a Sra. Anna Valdé

Diputat 4rt Sr. Jordi Espelt

Diputat 5e Sr. Eduard Torrent

Diputat 6è Sr. Santi Soler

Diputada 7a Sra. Carmen Calvo

Diputada 8a Sra. Glòria Samblas

Diputat 9è Sr. David Garrido

Diputada 10a Sra. Carme Castanyer

Diputada 11a Sra. Judith Pont

Bibliotecària-comptadora Sra. Roser Lavall

Secretari Sr. Josep Viella

Tresorer Sr. Lluís Bielsa

Participació

Els comicis han comptat amb una participació de 289 col·legiats, dels quals 280 són exercents i 9 no exercents, el que representa un índex de participació d’un 22,5% en els exercents i un 1,5% en els no exercents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *