Últims dies per participar en la convocatòria dels ‘Premis ICAB 2022’

Redacció.

El proper dijous, 1 de desembre del 2022, finalitza el termini per participar en els set (7) premis convocats pel Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.

Els premis tenen la següent finalitat:

  • Premi Memorial Degà Roda i Ventura 2022, destinat a guardonar els millors treballs que versin sobre Col·legis professionals i l’exercici de les professions liberals, especialment l’advocacia.
  • Premi Memorial Degà Josep Joan Pintó Ruiz 2022,  per ajudar a la realització d’un treball sobre un tema de dret civil català per part d’advocats i advocades en exercici.
  • Premi Luis del Castillo al millor projecte d’investigació sobre Justícia Penal Internacional i Drets Humans 2022
  • Premi Memorial Pedro Martín García 2022, amb el qual es vol reconèixer un treball o article sobre dret processal penal.
  • Premi In Memoriam Juan Carlos Elías 2022, que té per objectiu premiar una idea innovadora o de millora motivada,  en relació als pactes dels fulls d’encàrrec professional, la facturació o minutació, les taxacions de costes i jures de comptes, els honoraris professionals de l’advocacia, entre altres temes.
  • Premi Jurídic Ferrer Eguizábal 2022 sobre Dret Administratiu, per destacar la millor monografia inèdita o publicada entre l’1  de setembre de 2021 i l’1 de desembre de 2022 que es presenti a concurs en matèria de Dret administratiu.
  • Premi Feixó Carreras per a noves promocions 2022, per ajudar a la realització d’un treball sobre un tema de Dret Processal o Organització Judicial  per part de col·legiats i col·legiades de l’ICAB que hagin obtingut el seu títol de graduat/da en Dret l’any de la convocatòria del premi o bé en els tres anteriors.

Es poden consultar les bases dels diferents premis a través del present enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *