Lourdes Ciuró i Joaquim Clavaguera són guardonats amb la medalla de l’ICAB

Redacció.

Aquest dimecres, 14 de desembre, el degà del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Jesús M. Sánchez, i la presidenta del Consejo General de la Abogacía Española, Victoria Ortega, han presidit l’acte de lliurament de les Medalles de l’ICAB a Lourdes Ciuró (ex Consellera del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya) i a Joaquim Clavaguera i Vila (ex secretari general del Departament de Justícia de la Generalitat).

Amb la màxima distinció que pot atorgar el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona s’ha volgut reconèixer a Lourdes Ciuró, per “la sensibilitat que durant el seu mandat com a consellera de Justícia va manifestar cap a l’advocacia, així com per la seva col·laboració amb el Col·legi des d’una actitud d’escolta i diàleg, amb una especial receptivitat cap a les iniciatives normatives promogudes des d’aquesta Corporació”. Li han lliurat la medalla i el diploma acreditatiu el degà del Col·legi, juntament amb la presidenta del CGAE, el president del Consell de l’Advocacia Catalana,  Joan Ramon Puig i Pellicer; el secretari i la vicedegana de l’ICAB, Joaquim de Miquel, i Susana Ferrer, respectivament.

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona també ha volgut destacar la figura de Joaquim Clavaguera i Vila, en reconeixement “a la seva inestimable col·laboració amb el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, des de la seva responsabilitat com a secretari general del Departament de Justícia de la Generalitat”. En aquesta ocasió, el secretari de l’ICAB, i el diputat de Junta de Govern Frederic Munné li han lliurat el diploma i la medalla de la Corporació.

L’acte ha comptat amb l’assistència de Silvia Giménez-Salinas Colomer, degana emèrita del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona; Adriana Flores Romeu, vicedegana del Col·legi de Procuradors; Raquel Iglesias Pajares, vicedegana del Col·legi de Notaris; Ramon Ángel Casanova, Núria Flaquer, Carmen Valenzuela, Mireia Ramon, Carles Garcia Roqueta i Rosa Isabel Peña, diputats i dputades de la Junta de Govern de l’ICAB; Cristina Vallejo, coordinadora de Formació de l’ICAB; Xavier Puigdollers Noblom, president de la Comissió dels drets de persones amb discapacitats de l’ICAB; i personal tècnic de l’ICAB, entre d’altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *