La Comissió de Llengua del Consell rep una menció honorífica dels premis Justícia 2022

Redacció.

El Govern de Catalunya ha distingit la Comissió de Llengua del Consell de l’Advocacia Catalana amb una menció honorífica dels premis Justícia 2022, les més altes distincions que atorga la Generalitat en aquest àmbit. El reconeixement va ser lliurat pel president de la Generalitat, Pere Aragonès, i la consellera de Justícia, Gemma Ubasart, a la presidenta del Consell, Encarna Orduna, en un acte que es va celebrar aquest dilluns al vespre al Palau de la Generalitat.

L’atorgament de la menció honorífica a la Comissió de Llengua del Consell respon, segons el govern català, a la seva defensa històrica de la llengua catalana en l’àmbit jurídic, la creació del portal Compendium.cat, que aglutina una trentena d’entitats i institucions per afavorir l’ús del català a la justícia, i pel suport que facilita als advocats en la defensa dels drets lingüístics de la ciutadania en l’àmbit judicial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *