Acord de col·laboració entre Alter Mútua i l’Observatori dels Sistemes Europeus de Previsió Social Complementària

Redacció.

L’Observatori dels Sistemes Europeus de Previsió Social Complementària comença el 2023 sumant una nova entitat patrocinadora. Es tracta d’Alter Mútua dels Advocats i Advocades, entitat privada que des de l’any 1840 gestiona, sota el principi de solidaritat que regeix tota mútua, la previsió social i el benestar dels seus mutualistes.

El Dr. Xavier Varea, director de l’Observatori, va destacar la importància de “comptar amb una entitat amb la trajectòria i la història d’Alter Mútua entre els nostres patrocinadors”, i va assenyalar “la importància que té per a l’Observatori el suport d’Alter Mútua, que sens dubte ens impulsarà a continuar duent a terme la nostra tasca de recerca, formació i divulgació en matèria de previsió social complementària. L’acord també ens permetrà aprendre de la seva àmplia experiència desenvolupant la previsió social del sector de l’advocacia com a entitat mutualista sense ànim de lucre”.

Per la seva banda, David Gabarró, director general d’Alter Mútua, ha assenyalat la voluntat de promoure iniciatives com la de l’Observatori. “Un dels nostres objectius és vetllar pels interessos dels nostres mutualistes. La previsió social és un sector innovador per definició: va sorgir per donar resposta a la necessitat de protecció de les famílies en un moment que no existia la previsió pública. La investigació és fonamental per continuar innovant i millorar les prestacions dels mutualistes i formar part de l’Observatori ens permetrà impulsar noves solucions per a la previsió social i, en el nostre cas, el mutualisme”.

Alter Mutua

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *