Entrega de Medalles de Plata del Consell de Col·legis de Procuradors dels Tribunals de Catalunya

Redacció.

El Consell de Col·legis de Procuradors dels Tribunals de Catalunya ha fet entrega aquest dimarts de les Medalles de Plata als membres que durant aquesta legislatura han estat elegits per formar part de la Comissió Permanent. La concessió d’aquests guardons, que es realitza segons el que estableix el Reglament de Medalles d’Honor del Consell, no s’ha pogut fer anteriorment aquesta legislatura per les dificultats ocasionades per la pandèmia. L’acte ha estat presidit per la consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart i González.

 

Les  medalles s’han concedit pels mèrits obtinguts del guardonats durant aquests anys en representació del Consell així com per haver emès una imatge progressista en l’exercici i serveis a la justícia i per formar part de l’equip que va treballar en el Pla Estratègic de la Procura, un estudi de l’execució i el seu impacte econòmic.

Els membres del Consell que han estat escollits com a membres per formar part de  la Comissió Permanent són: Sra. Ana M. Terradas Cumalat, exdegana de l’ICP de Mataró, elegida Vicepresidenta del Consell el 18 de setembre del 2010 fins el juliol del 2017; el Sr. Damià Cucurull Hansen, exdegà de l’ICP de Lleida, elegit Vicesecretari del Consell el 23 de juliol del 2015 fins el juliol del 2019; el Sr. Ramon Daví Navarro, vicedegà de l’ICP de Barcelona, elegit Vicetresorer del Consell el 1 d’octubre de 2011 fins  el juliol del 2019; el Sr. Gerard Pascual Vallès, exdegà de l’ICP de Tarragona, elegit Vicepresident el 26 de setembre de 2019 fins el  març del 2021; i el Sr. Ricard Balart Altés, actual degà de l’ICP de Tortosa, elegit Tresorer el 5 de juliol de 2017 fins al mes de juliol del 2021.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *