L’ICAB llança CiberDRET, la plataforma d’actualització digital per a l’advocacia de Barcelona

Redacció.

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) llança CiberDRET: la plataforma d’actualització digital per a l’advocacia de Barcelona. A través d’aquesta iniciativa, l’ICAB- referent en formació dels professionals del sector- vol contribuir a la transformació digital del sector legal, ja que cada cop més el conjunt de l’advocacia necessita actualitzar els seus coneixements en aquest àmbit per poder exercir la professió amb garanties plenes.

En què consisteix el projecte CiberDRET?

CiberDRET és un projecte que inclou un ampli programa de formació en l’ús d’eines digitals i recursos tecnològics. Aspectes com l’ús eficient de l’ofimàtica, la ciberseguretat, els serveis que ofereix la pàgina web col·legial (www.icab.cat), com s’ha de relacionar telemàticament l’advocacia amb el sistema judicial de Catalunya i de les altres comunitats autònomes, o el funcionament de les eines que pertanyen a l’ecosistema Legaltech són coneixements que tota l’advocacia col·legiada de l’ICAB ara pot assolir de manera gratuïta a través d’aquesta iniciativa innovadora.

L’actual Projecte de Llei d’Eficiència Digital del Servei Públic de Justícia obligarà ben aviat totes les persones col·legiades a disposar de coneixements digitals per poder dur a terme les tasques habituals i treure profit professional de la tecnologia disponible. El compromís de la Junta de Govern del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona és facilitar l’actualització de coneixements en tots aquells àmbits que permetin assolir una advocacia d’excel·lència. I així, arriba CiberDRET; perquè la transformació i actualització digitals ja són imprescindibles en el dia a dia de la professió.

Aquest programa formatiu, complet i gratuït per a totes les persones col·legiades de l’ICAB, és possible gràcies a l’esforç pressupostari del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, així com pel suport d’Alter Mútua, Mutualidad de la Abogacía, La Ley, Lefebvre, Tirant lo Blanc, Sepín i vLex.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *