Esther López, nova consellera del Consell de l’Advocacia Catalana

Redacció.

La nova degana del Col·legi de l’Advocacia de Sant Feliu de Llobregat (ICASF), Esther López, ha pres possessió avui com a nova consellera del Consell de l’Advocacia Catalana. Esther López relleva en el càrrec a la degana sortint, Eva Ribó, que ha format part durant els darrers quatre anys del Consell representatiu dels catorze Col·legis de l’Advocacia de Catalunya.

Esther López va ser nomenada degana de l’ICASF el passat 15 de març, i avui ha pres possessió com a nova consellera en el decurs de la sessió plenària celebrada a la seu de la institució, a Barcelona, durant la qual la presidenta, Encarna Orduna, li ha imposat la Medalla del Consell de l’Advocacia Catalana.

Nascuda a Barcelona el 1962, López es va llicenciar en Dret per la Universitat de Barcelona l’any 1990. Especialitzada en Dret de Família i Dret penal i penitenciari, exerceix com a advocada i mediadora familiar amb bufet propi i presta els serveis de Torn d’Ofici i Assistència al Detingut. També ha dut a terme tasques de voluntariat al centre penitenciari de Brians, entre altres serveis professionals. En l’àmbit col·legial, López ha format part de la Junta de Govern del Col·legi de l’Advocacia de Sant Feliu de Llobregat des de l’any 2005, participant en diverses comissions i assumint diferents responsabilitats. En la seva darrera etapa ha estat vicedegana i  responsable de la Comissió del Torn d’Ofici de l’ICASF. També ha coordinat durant 11 anys el Servei d’Orientació Jurídica del Consell de l’Advocacia Catalana. L’any 2015 va rebre la medalla al mèrit al servei de l’advocacia. 

Esther López és la quarta dona que ocupa el càrrec de degana del Col·legi de Sant Feliu de Llobregat i amb la seva incorporació el Consell de l’Advocacia Catalana queda format per nou deganes i cinc degans.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *