Alter Mútua guardonada als Premios Azul al Global Summit for Insurance Innovation 2023 d’Inese

Redacció.

Alter Mútua ha estat reconeguda amb un accèssit als Premios Azul a la innovació en assegurances atorgats per Inese, per la digitalització del cicle de vida de l’assegurança. El guardó es va lliurar en el marc del Global Summit for Insurance Innovation 2023 #GSII2023, celebrat al Meeting Place Madrid.

Els Premios Azul distingeixen aquells projectes innovadors de companyies asseguradores o empreses vinculades amb el sector assegurador que creen productes o serveis que ajudin a millorar la qualitat del servei ofert als clients, innoven i milloren els processos interns que aporten valor a l’empresa, i desenvolupen noves fórmules exitoses de fidelització i proximitat als clients.

David Gabarró, director general de la mútua, va recollir el guardó de mans de Cristina Vila, agraint aquest reconeixement al projecte en què l’entitat treballa des del 2018. Va destacar que gràcies a la digitalització del cicle de vida de l’assegurança s’ha millorat el servei que ofereix als mutualistes en totes les fases: cotització, contractació i prestació del servei. La dificultat més gran ha estat resoldre el tràmit de contractació que inclou la verificació de la identitat, la realització del qüestionari mèdic i la signatura de la pòlissa. Totes aquestes gestions es fan mitjançant una comunicació ràpida i omnicanal, aconseguint una experiència digital completa i un servei excel·lent, personalitzat a les necessitats del mutualista.

Gabarró també va assenyalar que la transformació digital ha suposat, a més a més, una transformació de l’entitat. Per afrontar-la, es va apostar pel talent intern i es va invertir en el capital humà existent per realitzar un desenvolupament propi, reforçant algunes àrees com ara Sistemes i el departament de Màrqueting i Comunicació. Paral·lelament, es van replantejar i revisar tots els processos, i es van redefinir per optimitzar-los, comptant amb les persones responsables d’aquests processos, aprofitant-ne el seu coneixement i aconseguint la màxima implicació en els canvis implementats.

Un total de 38 asseguradores, reasseguradores, insurtechs, empreses de distribució d’assegurances i serveis per al sector assegurador van presentar un conjunt de 56 candidatures als Premios Azul d’aquesta edició.

El jurat va estar format per Ángeles Romero, directora general d’Innoku; Cristina Vila, assessora, mentora i formadora en l’àmbit de la innovació d’assegurances; Vicente de los Ríos, CEO de Líderes y Digitales; Patricia Suárez, presidenta d’ASUFIN i vicepresidenta del Financial Services User Group; Susana Pérez, directora general d’INESE, que va exercir com a presidenta, i José Luis Cendrero, responsable d’Innovació i Comunicació Corporativa d’INESE, que va exercir com a secretari sense vot.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *