Jesús M. Sánchez, degà de l’ICAB, reelegit per presidir La Intercol·legial

Redacció.

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) ha estat reelegit per continuar presidint l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya -entitat que representa més de 100 col·legis professionals de Catalunya- en el marc de la celebració de la seva Assemblea General Ordinària. D’aquesta manera la institució la presidirà durant els dos proper anys Jesús M. Sánchez, degà de l’ICAB.

esade

La candidatura electa a la Junta Directiva inclou sis vicepresidències -una en representació de cada comissió sectorial- la secretaria, la tresoreria i diferents vocalies que representen els diversos sectors professionals. L’actual Junta Directiva tindrà un mandat per a dos anys i està constituïda per les Corporacions professionals següents:

Presidència: Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.

Vicepresidència de l’Associació i Presidència de la Sectorial d’Enginyeria, Arquitectura i  Tècnica: Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona.

Vicepresidència de l’Associació i Presidència de la Sectorial de Salut: Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya i Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona.

Vicepresidència de l’Associació i Presidència de la Sectorial d’Economia i Empresa: Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Barcelona.

Vicepresidència de l’Associació i Presidència de la Sectorial Jurídica: Col·legi Notarial de Catalunya.

Vicepresidència de l’Associació i Presidència de la Sectorial d’Acció Social, Ensenyament i Humanitats: Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya.

Vicepresidència de l’Associació i Presidència de la Sectorial de Ciències de la Informació i Comunicació: Col·legi de Periodistes de Catalunya.

-Tresoreria de l’Associació: Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya
Secretaria de l’Associació: Col·legi d’Economistes de Catalunya.

Vocalies:

-Sectorial d’Enginyeria, Arquitectura i Tècnica: Col·legi de l’Enginyeria de Camins, Canals i Ports de Catalunya, Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya, Col·legi de Químics de Catalunya, Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

-Sectorial Salut: Consell de Col·legis de Veterinaris de Catalunya, Col·legi de Biòlegs de Catalunya, Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i Col·legi Oficial de Podòlegs de Catalunya.

-Sectorial d’Economia i Empresa: Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària de Barcelona i Col·legi de Gestors Administratius de Catalunya.

-Sectorial Jurídica: Consell de Col·legis de Procuradors dels Tribunals de Catalunya, Col·legi de Graduats Socials de Barcelona i Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida.

-Sectorial d’Acció Social, Ensenyament i Humanitats: Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya, Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya, Col·legi de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i Ciències de Catalunya i Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya.

-Sectorial de Ciències de la Informació i la Comunicació: Col·legi Professional de l’Audiovisual de Catalunya.

En el transcurs de l’Assemblea General, a més d’elegir els membres de la nova junta, també s’ha aprovat la gestió de la Junta Directiva, i la liquidació dels comptes anuals corresponents a l’exercici 2022, així com la proposta de pressupost i les quotes per a l’exercici 2023.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *