El degà del Col·legi de Reus, Sergi Guillén, nou conseller del Consell de l’Advocacia Catalana

Redacció.

El nou degà del Col·legi de l’Advocacia de Reus, Sergi Guillén, ha pres possessió com a nou conseller del Consell de l’Advocacia Catalana. Guillén relleva en el càrrec a la degana sortint, Encarna Orduna, que ha format part durant els darrers vuit anys del Consell representatiu dels catorze Col·legis de l’Advocacia de Catalunya.

Sergi Guillén va assumir el càrrec de degà de l’ICA Reus el passat dijous 18 de gener, i avui ha pres possessió com a nou conseller de l’Advocacia Catalana en el decurs de la sessió plenària celebrada a la seu de la institució, a Barcelona, durant la qual la presidenta, Marta Martínez, li ha imposat la Medalla del Consell.

Nascut a Reus el 1978, Guillén exerceix com a advocat des del seu despatx familiar ubicat a la capital del Baix Camp, des de l’any 2009. Està especialitzat en temes civils, de família, bancaris i immobiliaris i també presta serveis de de Torn d’Ofici i Assistència al Detingut, concretament del torn civil, de família, penal, violència de gènere i  menors. Ha impartit classes com a professor del Màster d’Accés a l’Advocacia que organitzen conjuntament els Col·legis de Tarragona, Reus i Tortosa amb la Universitat Rovira i Virgili. En l’àmbit col·legial, Guillén ha format part de la Junta de Govern del Col·legi de l’Advocacia de Reus des de l’any 2014 com responsable de la comissió de formació i els darrers sis anys ha estat Secretari de la Junta de Govern. 

Amb la seva incorporació el Consell de l’Advocacia Catalana queda format per vuit deganes i sis degans.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *