La Fundació Privada Sant Raimon de Penyafort analitza l’ús del mòbil a les aules i a la vida dels infants

Redacció.

El Patronat de la Fundació Privada Sant Raimon de Penyafort realitzarà avui a les 18:30h, un nou ‘Espai de Reflexió’ per analitzar l’ús d’ “El mòbil a les aules i a la vidadels infants”.

L’advocat i patró de la Fundació Sant Raimon de Penyafort, Xavier Puigdollers, presentarà la sessió mentre que Joan Lluís Pérez Francesch, catedràtic de Dret Constitucional de la UAB, moderarà el debat en què intervindran Marta Bertrán, degana de la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB); Xavier Campà, president de la Secció de Dret de la Infància i l’Adolescència de l’ICAB i Xavier Casanovas, professor de l’IQS i membre de la ‘Campanya per l’Adolescència Lliure de Mòbil’.

En finalitzar l’acte, Xavier Puigdollers, exposarà les conclusions d’aquesta sessió.

L’Espai de Reflexió de la Fundació Privada Sant Raimon de Penyafort és una trobada periòdica en què experts jurídics i d’altres àmbits del coneixement debaten a l’entorn d’assumptes d’actualitat relacionats amb les finalitats de la fundació. Constituïda a Barcelona el 21 de desembre de 1995, la Fundació té com a objectius la difusió de la cultura jurídica internacional i el foment de l’intercanvi entre les diferents cultures jurídiques del món, amb atenció especial a les qüestions relacionades amb la protecció jurídica dels menors i de les persones en situació de risc.

Les entitats representades en el Patronat són l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), el Consejo General de la Abogacía Española (CGAE), el Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya (CICAC) i la Federació de Col·legis d’Advocats d’Europa (FBE).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *