Obert el termini d’inscripció al curs Coaching amb PNL per a advocats

Barcelona.
 

Fins el 18 de Gener restarà obert el termini d’inscripció al curs Coaching amb PNL ofert per Nexes Traduccions, un curs destinat a futurs i actuals professionals del món jurídic amb iniciativa pròpia i ganes de perfeccionar les seves habilitats. Amb la intenció principal de perfeccionar l’oratòria i les habilitats comunicatives dels professionals del Dret, aquest curs pren com a objectius millorar la comunicació individual a través del domini del llenguatge no verbal i de l’espai, superant així barreres personal amb la finalitat de poder adquirir tècniques específiques de PNL per aplicar en judicis, reunions amb els clients, reunions amb les parts, conferències qualsevol situació de comunicació professional, etç…

Coaching amb PNL, és sense cap dubte, un curs exprés de 10 hores destinat a aquelles persones que es serveixen de la oratòria en el seu dia a dia. Un curs necessari per a aconseguir l’èxit professional.

Metodologia emprada

Un taller vivencial, basat en eines de Coaching i Programació Neuro Lingüística (PNL), en què allò que s’aprèn s’experimenta a través de la pràctica grupal i individual.

A partir del contingut teòric transmès, es duran a terme diverses dinàmiques de grup. L’objectiu no és aprendre teoria sinó desenvolupar noves habilitats. Per tant, es requereix que els participants estiguin disposats a participar activament en els exercicis.

Les sessions individuals aporten un valor afegit, on el professional haurà de demostrar els coneixements assolits durant les sessions grupals i haurà de treballar de forma personal les barrares i les creences limitadores.

Per què un entrenament amb PNL?

La PNL és un nou model de comunicació que es basa en la programació mental i els patrons lingüístics que l’ésser humà té inherents per dissenyar un llenguatge eficaç i persuasiu. Actualment, polítics i gran directius se serveixen de la PNL a l’hora de fer conferències, reunions i establir qualsevol tipus de comunicació professional.

El Coaching amb Programació Neuro Lingüística permet:

  • Comunicar d’una manera persuasiva i utilitzar el llenguatge verbal i no verbal per influir positivament en l’interlocutor
  • Conèixer l’estructura que sosté la nostra conducta i ens ensenya a canviar-la per aconseguir l’èxit.
  • Comprendre el funcionament dels processos mentals i els emocionals, així com identificar les creences limitadores.
  • Aprendre a usar noves estratègies i patrons per assolir els objectius.
  • Guanyar seguretat i confiança.
 

Què és Nexes Traduccions?

Nexes Traduccions és una empresa que té com a objectiu oferir solucions de qualitat a professonials del món jurídic, econòmic i empresarial. Una empresa de serveis lingüístics dedicada a la traducció, la traducció jurídica, l’assessorament lingüístic i la interpretació, que treballa en pràcticament tots els idiomes, comptant amb traductors natius i experts en la matèria. L’elecció dels seus propis traductors segons la seva formació i experiència és el que els diferencia de les agències de traducció. Clients habituals seus són importants institucions de l’àmbit jurídic com és el Consell de l’Advocacia i altres clients representatius del món econòmic.

Al capdavant de l’empresa hi ha la traductora jurada Anna Arnall, llicenciada en Traducció Intepretació i Màster en Traducció Institucional, amb experiència en el camp de la Traducció i en la Docència. Actualment dirigeix l’empresa i imparteix un Curs de Llenguatge Jurídic al Col·legi d’Advocats de Barcelona.

La raó d’aquest primer curs és l’obertura aquest 2013 d’un nou departament de formació, centrat a oferir formació lingüística tant de llengua escrita com oral, a professionals del món jurídic. El primer curs és el COACHING AMB PNL (Programació Neurolingüística per a advocats)

Per a més informació (Programa, preus, inscripcions, terminis…) s’adjunta el següent fitxer en pdf: Coaching PNL informació

1 comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *