“Hem aconseguit per Barcelona un Congrés de prestigi internacional”

Per Núria Orriols.
Barcelona

L’European Jurist Forum arriba a Barcelona de la mà del Col·legi d’Advocats (ICAB) i la Universitat Autònoma de Barcelona els propers 18, 19 i 20 d’abril. Aquest esdeveniment reunirà a juristes d’abast internacional que debatran sobre dret privat i negocis, nous horitzons del dret penal europeu i dret públic. Es tracta de posar sobre la taula els temes de més actualitat a Europa com la crisi bancària, la situació de la inversió privada, qüestions en relació a la migració, la convergència europea, els instruments jurídics per la reestructuració dels deutes sobirans, etc.

L’European Jurist Forum a Barcelona constitueix la setena edició d’aquest cicle de jornades que es realitzen cada dos anys arreu d’Europa, en aquesta ocasió s’ha organitzat per l’ICAB, la UAB i la Academy of European Law, una fundació pública nascuda d’una iniciativa del Parlament Europeu el 1992, que es dedica a organitzar tot tipus de cursos de formació per a juristes, fòrums de debat i tot allò relacionat amb l’intercanvi de coneixement i opinions. ElJuristaTV us ofereix una explicació a fons d’aquest esdeveniment per part de Pedro L. Yúfera, Degà del Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB).

[embedplusvideo height=”337″ width=”550″ standard=”http://www.youtube.com/v/PkWhmH0IDI4?fs=1″ vars=”ytid=PkWhmH0IDI4&width=550&height=337&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep2642″ /]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *