L’advocacia jove catalana es concentra contra la reforma de la justícia gratuïta

Redacció.
Barcelona.

 

El Grup d’Advocats Joves de Barcelona organitza una concentració per mostrar el “rebuig” a la reforma de la Llei de justícia gratuïta proposada pel Ministeri de Justícia. En aquest acte de protesta hi acudiran també representants i membres dels Grups d’Advocats Joves dels diferents Col·legis d’Advocats de Catalunya i Joves Advocats de Catalunya. El text del projecte de llei, tal com està redactat en aquest moment atempta contra un servei públic essencial per a la ciutadania. Per aquest motiu l’advocacia jove catalana vol mostrar la seva oposició al mateix i demana una reforma que s’ajusti a les necessitats reals i que permeti mantenir la qualitat en un servei essencial d’una societat democràtica.

Durant l’acte els representants de l’advocacia jove llegiran un manifest en el qual s’instarà a tots els advocats catalans, als Col·legis d’Advocats catalans i als ciutadans “a fer ús dels seus drets democràtics i a oposar-se a les reformes que suposin un menysteniment dels seus drets”. Paral·lelament, també manifestaran el seu total rebuig a la reforma de la Llei de justícia gratuïta, la Llei de serveis professionals, la Llei de seguretat ciutadana, la Llei de jurisdicció voluntària i la Llei de taxes, entre d’altres reformes restrictives de drets.

Aquest acte reivindicatiu tindrà lloc el proper dijous, 24 de juliol, a les 19.30h, davant el Palauet Casades del Col·legi d’Advocats de Barcelona. El GAJ de Barcelona i l’advocacia jove catalana se sumen d’aquesta manera als actes de protesta que també realitzaran el 24 de juliol, les Juntes de Govern dels 83 Col·legis d’Advocats d’Espanya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *