Eulalia Barros pren possessió com a degana del Col·legi de l’Advocacia de Sabadell

Redacció.

5 de gener de 2020.

En un acte telemàtic el passat 30 de desembre, l’advocada Eulalia Barros va prendre possessió del seu càrrec de Degana del Col·legi de l’Advocacia de Sabadell.

La nova degana dels advocats de Sabadell va ser elegida guanyadora en les eleccions celebrades el passat 17 de desembre, enfront de les candidatures liderades per Marc Remolà i Carmen Gómez. Juntament a Barros, van prendre possessió, també, Miguel J. Sánchez com a diputat segon, Marta Carrillo com a diputada quarta, Irene Gómez com a diputada sisena, Roger de la Guerra com a tresorer, Anna María Minvielle com a bibliotecària i David Mor com a secretari.

Durant l’acte de possessió del càrrec, la nova degana va fer esment a les línies mestres del seu nou mandat; el compliment del seu programa electoral amb prudència, respecte i temprança, escoltar totes les opinions i sumar per a aconseguir avanços i noves metes per a la institució i els seus col·legiats i col·legiades.

Eulalia Barros

Principals propostes de la candidatura d’Eulàlia Barros

La nova degana del ICASB va defensar durant la campanya la fugida de propostes grandiloqüents, abstractes i genèriques, per a establir una opció seriosa de canvi i de futur en el lideratge del*ICASBD.

En atenció a l’anterior, va defensar en el seu programa el fet de garantir una formació continuada, actual, gratuïta i de qualitat. Així mateix, va defensar generar campanyes publicitàries i de conscienciació social de la necessitat de l’advocacia entre la ciutadania, les empreses i els operadors jurídics.

A continuació, un altre dels punts a destacar va ser la proposta de modernització el sistema de tramitació i facturació del Torn d’Ofici, posant en marxa aquest 2021 la validació automàtica dels mòduls del TOAD.

Finalment, l’ara degana va renunciar a la visa del càrrec de degana, a comprar material informàtic per al seu ús com a degana (es va comprometre a utilitzar el seu propi material), a fer reunions fora de l’hora de menjar per a evitar carregar factures de restaurant innecessàries i a fer públics tots els seus ingressos (dietes del CICAC i CGAE) i despeses per raó del seu càrrec (ICASBD).

Primera dona al capdavant del ICASBD

Per primera vegada en la història de l’Advocacia de Sabadell, el Deganat estarà ocupat per una dona que, a més, presidirà una Junta de Govern totalment paritària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *