Gonçal Oliveros i Anna Boza denuncien la patrimonialització de l’ICAB per part de Gay

Redacció.

La pre-candidatura al deganat a l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) que encapçalen Gonçal Oliveros i Anna Boza, denuncia l’ús dels colors corporatius del Col·legi per part de la candidatura que encapçala l’actual degana com a “una patrimonialització d’una institució que ens pertany a tots i que busca la identificació de l’ICAB amb la seva persona i generar confusió entre un electorat a qui se li posa difícil discernir els actes col·legials amb els actes electorals per Gay”.oliveros

“A aquesta confusió també contribueix el fet que alguns webinars, amb un contingut clarament electoral, organitzats per l’actual Junta, comptin amb els mateixos patrocinadors que el Col·legi”, assegura Oliveros.

La pre-candidatura també ha manifestat la seva sorpresa pel fet que nombrosos col·legiats hagin rebut correus electrònics demanant el seu suport a la candidatura continuista. “Hauríem d’esbrinar d’on han sortit aquests correus, atès que hem rebut nombroses queixes d’advocats i advocades que no han donat la seva autorització per rebre aquesta mena de missatges, la qual cosa  podria constituir una vulneració de la Llei de Protecció de Dades”, assegura per la seva banda Anna Boza, per qui “seria molt greu que s’estigués fent servir per una de les parts la base de dades de l’ICAB per enviar missatges amb un clar contingut electoral quan nosaltres encara no hi tenim accés”.

1 comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *