Sanció al magistrat Elpidio José Silva

Consell General del Poder Judicial
Madrid

ACORD DE LA COMISSIÓ DISCIPLINÀRIA

La Comissió Disciplinària del CGPJ, a la seva sessió d’avui, ha acordat per majoria elevar al Ple d’aquest Consell, proposta de sanció al magistrat Elpidio José Silva Pacheco per la comissió de dues faltes molt greus, de falta de la motivació exigible i de desatenció continuada, per les quals es porposen les sancions, en la primera de les faltes, de suspensió de funcions per set dies i en la segona, de suspensió de funcions per quatre mesos. Així mateix es proposa una multa de 600 euros per la comissió d’una falta greu de desconsideració al Ministeri Fiscal.

Madrid, 16 de juliol de 2013.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *