La firma multidisciplinar Gros Monserrat aposta per la creació de Gros Monserrat Advocats

Redacció.

La firma de serveis multidisciplinars Gros Monserrat ha reaccionat a la imperant i creixent demanda de serveis jurídics que la firma ha estat rebent ens els últims temps, amb la creació de Gros Monserrat Advocats.

La nova branca de serveis jurídics de la firma Gros Monserrat disposarà d’oficines a Manresa, Barcelona, Sant Cugat i Madrid; precisament, els advocats de Gros Montserrat tindran la seva seu a Manresa, en unes noves oficines situades al Passeig Pere III, número 30, 2on B.

Josep Maria MonserratPer a Josep Maria Monserrat, soci de Gros Monserrat Advocats, situar la seu central a Manresa és tot un recordatori de com ha evolucionat la firma en aquests darrers 30 anys, des de que “vam obrir una petita oficina al carrer Carrió, en ple centre de la ciutat”. “El creixement dels nostres clients, ha estat el nostre, acompanyant-los en la seva expansió per tot el territori nacional i internacional”, relata Monserrat. Aquesta trajectòria iniciada a Manresa ha propiciat que a dia d’avui la firma compti amb seus pròpies, a més, a Sant Cugat del Vallés, Barcelona i Madrid, i més de 60 professionals.

Des de Gros Monserrat Advocats, exposen a El Jurista que la nova firma d’advocats neix “amb el suport d’una experiència de més de 30 anys en la prestació de serveis jurídics com el mercantil, el fiscal, el laboral o el processal, entre d’altres. No obstant això, ha arribat el moment de donar un pas més enllà en l’aposta per la prestació de serveis jurídics”.

En aquest sentit, per a Josep Maria Monserrat, la creació de Gros Monserrat Advocats implica “donar un servei més integral i global als nostres clients”. “Volem seguir donant als nostres clients un tracte especialitzat però que abasti totes les seves necessitats”, conclou el soci de la firma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *