Andreu Bové Boyd, nou soci de Bové Montero y Asociados

Redacció.

La firma de serveis professionals Bové Montero y Asociados ha nomenat soci a Andreu Bové Boyd. Advocat i economista que ha exercit bona part de la seva trajectòria professional fora d’Espanya, es va incorporar al despatx en el darrer trimestre del 2017 procedent del bufet suís Anaford. Amb anterioritat, va treballar en el departament fiscal del despatx Cuatrecasas durant cinc anys.

Bové Boyd reforçarà la consolidació de Bové Montero y Asociados com a firma de referència en l’assessorament de clients estrangers, un segment en el que compta amb una llarga experiència en fiscalitat de multinacionals, empreses familiars i grans fortunes i operacions de reestructuració i compravenda de negocis.

Andreu Bové Boyd és llicenciat en Dret i Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i Màster en Fiscalitat pel CEF. Parla català, espanyol, anglès, alemany, francès i italià.

Andreu Bové Boyd

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *