Gabeiras & Asociados nomena soci a Gonzalo Romero per a reforçar Digital

Redacció.

1 de febrer de 2021.

Gabeiras & Asociados continua apostant per l’àrea de societat digital. El despatx ha nomenat soci a Gonzalo Romero per a potenciar l’Àrea de Societat Digital i Drets Fonamentals en una aposta per la promoció interna.

Gonzalo Romero està especialitzat en dret processal, assessorant tant en litigis civils i mercantils, així com en la defensa civil dels drets fonamentals a l’honor, intimitat i la pròpia imatge. També compta amb acreditada experiència en la defensa de procediments contenciosos administratius, amb particular enfocament en la tutela dels drets fonamentals, i en altres litigis especials com els recursos de cassació, d’empara i davant el TJUE.

gonzalo romero

El nou soci es va incorporar a Gabeiras & Asociados l’any 2011. Llicenciat en Dret en la Universitat Autònoma de Madrid, Gonzalo ha complementat la seva formació amb el Màster Executive en pràctica jurídica empresarial del Centre d’Estudis Garrigues, amb el Programa de Executive Education, Startup Lawyers del IE Business School i amb el Curs Pràctica administrativa i contenciós administratiu (esssent núm. 1 de la promoció) de l’Escola de Pràctica Jurídica de la Universitat Complutense de Madrid.

El seu nomenament com a soci de l’Àrea de Societat Digital i Drets Fonamentals se suma a la incorporació de Susana de la Serra com a Consellera Acadèmica del departament.

Patricia Gabeiras, sòcia directora del despatx, ha assenyalat que “hem apostat per la promoció de Gonzalo per la seva qualitat tècnica, devoció pel client i el seu compromís amb el creixement del despatx. Ens ajudarà a reforçar una àrea que està adquirint un gran pes en el despatx”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *