Araoz & Rueda fitxa com a soci a Jesús Conde de Baker & McKenzie per dirigir Immobiliari

Redacció.

El bufet espanyol Araoz & Rueda ha incorporat a l’advocat Jesús Conde, fins ara soci en Baker & McKenzie, com a soci responsable del departament de Dret Immobiliari de la firma, amb l’objectiu de donar un fort impuls a aquesta important àrea de pràctica.

jesus_conde_araozrueda_1

Al llarg de la seva trajectòria Conde ha participat en projectes d’estructuració, negociació i execució d’operacions immobiliàries internacionals, incloent aspectes civils-mercantils, urbanístics i administratius, entre els quals es troben processos de subhasta de compravenda d’actius immobiliaris i operacions de sale & lease back en immobles industrials i comercials. A més, ha realitzat arrendaments complexos d’oficines i locals en centres comercials i contractes de finançament progressiu d’actius immobiliaris.

Des de 2009, Conde ha exercit com a soci en el departament immobiliari en l’oficina de Madrid de Baker & McKenzie. Amb anterioritat, entre 1999 i 2009, va treballar com associat sènior d’Immobiliari en Freshfields Bruckhaus Deringer.

Per al soci fundador del despatx, Pedro Rueda, “la incorporació de Jesús Conde, amb gran experiència i reputació en el sector immobiliari, reforça i aferma el nostre assessorament en aquesta important matèria, que comença a donar símptomes de recuperació i que té molt bones perspectives de futur“. El nou soci responsable d’Immobiliari d’Araoz & Rueda, Jesús Conde, afirma que “estem observant, i així ho corroboren els últims estudis, que el mercat immobiliari espanyol continua la seva fase de recuperació i es confirma com un sector atractiu per a la inversió, amb el que preveiem que s’incrementaran notablement les operacions en els propers dos anys”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *