Cuatrecasas estableix una aliança amb Posse Herrera Ruiz a Colòmbia

Redacció.

Cuatrecasas, despatx d’advocats ibèric capdavanter a Espanya i Portugal, ha formalitzat una aliança a Colòmbia amb Posse Herrera Ruiz, firma colombiana d’advocats capdavantera en la seva jurisdicció. Els dos despatxos pretenen potenciar les sinergies existents entre ambdues firmes per oferir un servei integrat als clients amb interessos en la Península Ibèrica i Colòmbia.

L’aliança entre tots dos despatxos s’ha materialitzat amb la creació de la societat, Posse Herrera Ruiz + Cuatrecasas, de nacionalitat colombiana i radicada a Bogotà, a través de la qual les firmes canalitzaran serveis a clients comuns. Ambdues signatures mantindran la seva independència i la seva política d’aliances i descarten una integració de firmes i de marques.

Jaime Herrera, soci fundador de PHR i Rafael Fontana, President Executiu de Cuatrecasas.
Jaime Herrera, soci fundador de PHR i Rafael Fontana, President Executiu de Cuatrecasas.

L’aliança és fruit d’anys d’experiència de treball conjunt i es beneficiarà de la col·laboració entre les respectives xarxes d’aliances internacionals. Un bon exemple d’això és la xarxa europea de despatxos formada per Chiomenti (Itàlia), Cuatrecasas, Gonçalves Pereira (Espanya i Portugal), Gide Loyrette Nouel (França) i Gleiss Lutz (Alemanya).

A través de la societat, Posse Herrera Ruiz i Cuatrecasas prestaran un servei jurídic integral als seus clients amb capacitat en totes les àrees del dret d’empresa, encara que els seus àmbits d’actuació principals seran el Corporate-M&A; Banking & Finance; Arbitratge Internacional; Fiscal; Infraestructura; i Energia i Recursos naturals.

Per a això, advocats de Cuatrecasas es desplaçaran permanentment a Bogotà i treballaran conjuntament amb professionals de Posse Herrera Ruiz per formar equips integrats, multidisciplinaris i multiculturals. Inicialment, el soci de Mercantil Alfonso Reina, i l’associat sènior de Bancari i Financer, Carlos Lasarte de Cuatrecasas, es desplaçaran a Bogotà i treballaran de forma permanent en la nova societat.

L’aliança persegueix, a més, promoure l’intercanvi d’advocats, el desenvolupament conjunt d’iniciatives formatives, de gestió del coneixement i d’innovació tecnològica.

Per Posse Herrera Ruiz, l’acord contribueix al seu creixement com a firma independent, aprofundint la seva presència internacional i oferint un accés privilegiat al mercat Ibèric per a la firma i els seus clients.

Cuatrecasas a Llatinoamèrica

Aquest acord s’alinea amb el model d’implantació de Cuatrecasas a la regió; un model flexible que atorga prioritat a l’interès i les necessitats dels seus clients i s’adapta a la situació específica de cada país.

El moviment reforça el posicionament de la firma a la regió, on la firma ibèrica porta assessorant des de fa més de 20 anys i ha aconseguit desenvolupar una posició privilegiada d’independència a l’hora de captar negoci en el creixent flux d’inversions i transaccions per part de companyies cap a Llatinoamèrica.

A l’aliança de Posse Herrera Ruiz a Colòmbia, ha d’afegir-se la recent obertura d’oficina pròpia a Ciutat de Mèxic i la seva presència en Sao Paulo des de l’any 2000.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *