Gros Monserrat Abogados incorpora com a sòcia a Antonia Lobo

Redacció.

antonia-loboAntonia Lobo s’incorpora com a sòcia al despatx Gros Monserrat Abogados reforçant l’àrea mercantil i de propietat intel·lectual, d’aquesta firma d’origen català.

Llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona està col·legiada a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona des de 1993.

Amb més de 25 anys d’experiència, ha desenvolupat la seva carrera professional en l’àmbit mercantil i la propietat industrial i intel·lectual, amb una gran especialització en tot lo relacionat amb la contractació internacional i l’entorn digital.

En l’àmbit de la contractació internacional, ha donat suport legal en diferents projectes d’internacionalització empresarial així com en la redacció i negociació de contractes amb connexions internacionals.

També té una dilatada experiència en l’àmbit de la propietat intel·lectual i industrial, la Societat de la Informació, la legislació de protecció del consumidor i la protecció de dades personals.

Amb aquesta incorporació, Gros Monserrat Abogados reforça la seva àrea internacional, amb l’objectiu de seguir estenent l’activitat de les seves empreses-clients als mercats internacionals, reduint i esmorteint els riscos de la seva internacionalització.

1 comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *