Neix Milcontratos.com, la plataforma d’advocats virtual que transformarà la relació entre advocats i ciutadans

Redacció.

La tecnologia arriba al món del dret per fer-lo més proper, més àgil i més barat. La firma SF Abogados ha volgut fer un pas endavant amb la creació de Milcontratos.com, una web que ofereix els serveis propis d’un bufet d’advocats, però, a distància. Es tracta d’una plataforma on es pot trobar, en paral·lel, documents jurídics plenament validats i adaptables a les necessitats de cada persona, així com una base de dades d’advocats col·legiats, que apropa el món del dret a usuaris i, per tant a possibles clients.

Milcontratos.com és una plataforma de trobada d’advocats i alhora un servei d’elaboració de contractes i documents legals perquè, de manera còmoda i senzilla i mitjançant la complementació de dades, l’usuari es pugui estalviar redactar totes les clàusules corresponents al contracte que necessiti. A més, cada contracte i document legal disposa d’una breu descripció, així com de la resposta a una sèrie de preguntes freqüents, amb la finalitat d’informar l’usuari i de fer els tràmits més entenedors.

MilContratos1

Avui en dia, són moltes les situacions quotidianes que poden requerir els serveis d’un advocat: des del recurs per una multa a la reclamació a una companyia aèria per un retard en el vol. Milcontratos.com ha sabut sistematitzar i ordenar aquestes necessitats jurídiques ocasionades per situacions molt diverses amb l’objectiu d’oferir solucions a un important segment de població: des de ciutadans sense coneixements de dret a clients especialitzats com bufets d’advocats, gestories i, fins i tot, empreses que en el seu dia a dia requereixen serveis jurídics molt normalitzats i estandarditzats.

Per a David Figueras, un dels promotors, “milcontratos.com, més que oferir models per emplenar, ofereix models que s’adapten automàticament a les necessitats de les persones”.

“Volem canviar la professió de l’advocacia. No busquem substituir els despatxos d’advocats, tot lo contrari, volem apropar la ciutadania al món del dret i empoderar-la, a la vegada que trenquem l’actual status quo de comunicació entre advocats i ciutadania, per crear un veritable diàleg entre aquests”.

Per donar lloc a aquest canvi en el nostre sector, milcontratos.com va de la mà d’una altre aposta: portalmilabogados.com; a través del qual es facilita que els advocats puguin accedir als ciutadans i trencar amb l’actual recomanació de boca-orella.

David Figueras exposa que en aquest primer any, “ens hem proposat esdevenir un punt de referència i de confiança per a tots els usuaris del món del dret, a la vegada que propiciem que els advocats que ho desitgin tinguin accés a la ciutadania”.

En definitiva, tal com ens explica un dels seus promotors, Milcontratos.com és un projecte innovador que pretén marcar un abans i un després en l’àmbit jurídic. L’empresa utilitza les noves tecnologies, fonamentals en aquest projecte, per fer que el que abans era un circuit complex de relacions, tramitacions i diners, ara esdevingui un procés molt més senzill a través d’internet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *