Abdón Pedrajas & Molero fitxa a Gonzalo Blanco com ‘of counsel’

Redacció.

Abdón Pedrajas & Molero ha incorporat a Gonzalo Blanco, destacat professional amb prop de 20 anys d’experiència a l’àrea jurídic laboral, com a nou of counsel, en un pas més del compromís de la boutique laboralista per oferir el nivell més elevat d’especialització i qualitat en el tractament de les qüestions de Dret del Treball.

En la seva dilatada trajectòria, Blanco ha participat en projectes d’assessorament laboral contenciós, negociació col·lectiva, dret sindical, Seguretat Social, així com en l’assistència a alts directius i esportistes professionals. A més, ha participat amb èxit en la negociació de diversos convenis col·lectius i acomiadaments col·lectius, i ha dedicat bona part de la seva feina com a advocat en el camp de les reestructuracions i fusions d’empreses.

Gonzalo Blanco al costat d’Antonio Pedrajas, soci director d’organització de Abdón Pedrajas & Molero.

Gonzalo Blanco porta diversos anys assessorant al Grup Mercedes Benz a Espanya, quelcom que continuarà fent des de la seva posició de of counsel d’Abdón Pedrajas. Anteriorment havia estat responsable de Relacions Laborals en el Grup Generali Espanya, així com advocat laboralista durant més de deu anys en el despatx laboralistaCusán Advocats.

El soci director d’organització, Antonio Pedrajas, assegura que “la incorporació d’un professional amb l’experiència de Gonzalo Blanco suposa un nou impuls i reforç al nostre compromís diari per oferir un assessorament integral i de la major qualitat en una matèria tan complexa com és el Dret Laboral”.

El nou of counsel de la firma, Gonzalo Blanco, afirma que “la incorporació a una boutique laboralista del prestigi d’Abdón Pedrajas & Molero implica un nou repte en la meva carrera professional i m’ofereix l’oportunitat de posar la meva experiència i coneixements al servei de nous projectes”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *