Cremades & Calvo-Sotelo obre oficina a Casablanca (Marroc)

Redacció.

El despatx Cremades & Calvo-Sotelo ha obert oficina a Casablanca, el Marroc, mitjançant la integració de la firma Boulaf & Mekkaoui, que s’incorpora així a la seva xarxa internacional. L’acord d’integració va ser signat ahir a Casablanca, en l’acte han participat, a més de Javier Cremades, president de Cremades & Calvo-Sotelo, Abdelatif Boulalf president de Boulaf & Mekkaoui Advocats, Ahlam Mekkaoui sòcia de de Boulaf & Mekkaoui Advocats, José Estévez, Vicepresident de Cremades & Calvo-Sotelo, Ana García Oliveros i Eduardo Sebastian de Erice, socis de la firma amb base principal a Madrid.

Aquest acord es situa en el marc estratègic de l’expansió internacional de Cremades & Calvo-Sotelo, que ja compta amb oficines a Bogotà, Buenos Aires, Mèxic, Santiago de Xile, París i Tel- Aviv. Cremades & Calvo-Sotelo reforça la seva posició internacional, donant cobertura a la creixent necessitat dels seus clients amb interessos al Marroc i el continent africà.

Així mateix, la firma Cremades & Calvo-Sotelo porta la secretaria general de la Cambra de comerç, Indústria i Serveis del Marroc a Espanya des de la seva fundació l’any 2007 i representa a un important col·lectiu de la comunitat empresarial Marroquina a Espanya.

Boulaf & Mekkaoui va ser fundat en 2004 per Abdelatif Boulalf i té la seva seu a Casablanca. Actualment compta amb deu advocats. Abdelatif Boulalf i Ahlam Mekkaoui, són els socis directors de la firma. És un despatx multidisciplinari especialitzat en dret mercantil i arbitratge que compta amb professionals de gran prestigi al mercat marroquí. La firma ha estat reconeguda pels principals mitjans i publicacions jurídiques internacionals i nacionals, com una de les millors del país. En 2016 la publicació Decideurs, la va triar com una de les 10 signatures d’advocats emergents de Africa.

Per a Javier Cremades, “amb aquest pas, hem decidit reforçar la nostra aposta comercial amb el Marroc, un dels socis comercials més rellevants d’Espanya, i al seu torn, un país amb més del 50% de la població amb menys de 25 anys, la qual cosa la converteix en una de les economies emergents més importants del nostre entorn”.

Per la seva banda, Abdelatif Boulalf ha assenyalat que “aquest projecte reforça la nostra orientació al servei del client, la satisfacció del qual és nostra millor recompensa”, així com “volem ser pont entre continents i donar resposta a clients internacionals amb la major qualitat”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *