Rafael Fontana (Cuatrecasas): “Avui celebrem 100 anys amb la mirada dirigida al futur”

Redacció.

Cuatrecasas compleix un segle de vida oferint serveis jurídics professionals de màxima qualitat i ha celebrat en les seves noves oficines de Barcelona un esdeveniment commemoratiu del centenari. L’acte ha estat presidit per la S. M. el Rei i ha reunit a autoritats, representants institucionals, membres de la societat civil i clients que han acompanyat a la firma en la seva trajectòria professional.

La S. M. el Rei ha recorregut els punts més emblemàtics de la seu de Barcelona de Cuatrecasas, situada en el districte de la innovació 22@, al costat d’una comitiva formada pel President de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, la Vicepresidenta del Govern d’Espanya, Soraya Sáenz de Santamaría, el Delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, el segon Tinent d’alcalde, Jaume Collboni i el Conseller de Justícia de la Generalitat, Carles Mundó.

D'esquerra a dreta Emilio Cuatrecasas, Carles Puigdemont, la S. M. el Rei i Rafael Fontana
D’esquerra a dreta Emilio Cuatrecasas, Carles Puigdemont, la S. M. el Rei i Rafael Fontana

Don Felipe de Borbón s’ha reunit amb els membres del Consell d’Administració de la firma i s’ha envoltat d’una nodrida representació de col·laboradors de Cuatrecasas. La visita ha culminat amb la inauguració d’una placa commemorativa davant la mirada dels convidats congregats en l’atri de la seu.

Rafael Fontana, President executiu de Cuatrecasas, ha exercit d’amfitrió de la recepció i ha mostrat paraules d’agraïment a tots els presents: “és un honor rebre a la nostra casa a la Seva Majestat el Rei, als principals representants institucionals del país i a tots aquells clients, socis i amics que han contribuït a escriure la història de la firma. Avui celebrem 100 anys amb la mirada posada al futur. Volem ser referents en l’advocacia dels negocis sense renunciar als principis ètics i els valors que han marcat la nostra història.”

Cuatrecasas arrenca d’aquesta manera la celebració del seu centenari, que s’estendrà al llarg de l’any amb una agenda d’activitats i trobades amb els seus públics més propers.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *