Andersen reneix a Espanya de la mà de Global Abogados

Redacció.

Global Advocats adopta oficialment el nom Andersen i des d’ara operarà com Andersen Tax & Legal a Espanya. La firma s’uneix, d’aquesta forma, a unes altres firmes membre d’Estats Units i Amèrica Llatina, que ja han adoptat el nom Andersen. A Europa, l’espanyola és la primera a donar aquest pas.

El soci director d’Andersen Tax & Legal a Espanya, Toni de Weest Prat, ha afirmat que “com a despatx global, volem ajudar a empreses i particulars, oferint el millor assessorament jurídic en qualsevol part del món”.

D'esq. a dreta: Álvaro Gámez, Toni de Weest Prat i José María Rebollo, socis de Andersen Tax & Legal Espanya.
D’esq. a dreta: Álvaro Gámez, Toni de Weest Prat i José María Rebollo, socis d’Andersen Tax & Legal Espanya.

Sota el nom Andersen Tax & Legal, la firma continuarà prestant assessorament legal i fiscal basat en l’excel·lència en el servei, tant a persones físiques, com a clients corporatius a les àrees de dret internacional, dret mercantil, bancari i borsari, fusions i adquisicions, assessoria i consultoria fiscal, dret laboral, insolvències empresarials, reestructuracions, litigació i arbitratge. Incloent les oficines de Barcelona i Madrid, Andersen Tax & Legal té presència en 57 oficines a tot el món a través de les firmes membre d’Andersen Global.

Per la seva banda, els socis Álvaro Gámez i José María Rebollo han afegit que “Andersen Tax & Legal a Espanya continuarà amb el llegat i els estàndards de qualitat associats a la marca Andersen, amb un clar objectiu: ser un referent de qualitat en l’assessorament legal i fiscal”.

Andersen Global es va fundar l’any 2014 per la firma nord-americana Andersen Tax, que va adoptar el nom Andersen a Estats Units, després d’adquirir els drets de l’icònic nom.

“El nostre nom comú, reflecteix els nostres valors fonamentals que comparteixen totes i cadascuna de les nostres firmes membre”, diu Mark Vorsatz, CEO d’Andersen Tax. “L’adopció del nom pels nostres col·legues d’Espanya, és un repte emocionant i un dels molts que es podran veure al llarg d’aquest any”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *